About Us

Hotel Miami II është hoteli më i ri buzë detit në zonën e Golemit. Vlera më e madhe e Hotel Miami II është stafi i tij. Një ekip i madh profesionistësh të cilët janë të përkushtuar për ta bërë qëndrimin tuaj në hotel të paharrueshëm. Duke kaluar mbremjen prane Hotel Miami II, përfiton kënaqësi në krijimin e përvojave gastronomike që janë të thjeshta por elegante, me fokus në përdorimin e përbërësve të freskët, nga burimet lokale dhe shijes natyrale. Stafi yne profesional do t’ju ndihmoje ta beni eksperiencen tuaj unike.

 

Scroll to Top